از کجا بفهمیم که در واتساپ بلاک شدیم؟

وقتی شما توسط مخاطبی در واتساپ بلاک می شوید، با برخی از نشانه ها می توانید متوجه بلاک شدن در واتساپ شوید که در این گزارش به بررسی این نشانه ها خواهیم پرداخت.

آیا تاکنون با یکی از مخاطبان تان در واتساپ اوقات بدی داشته اید؟ آیا آن ها کاملا شما را نادیده می گیرند؟ شاید شما را بلاک (مسدود) کرده اند و شما فقط با فرستادن پیام هایی که حتی به مقصد نمی رسند وقت خود را تلف می کنید. با توجه به سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران در واتساپ، شما هیچ وقت در جریان این که کسی شما را مسدود کرده است قرار نخواهید گرفت. خودتان باید جست و جوهایی انجام دهید تا حقیقت را بفهمید (شاید حقیقتی تلخ).
در این پست ۵ نشان مبنی بر بلاک شدنتان خواهیم گفت. اگرچه دلایل دیگری هم می تواند برای پاسخ منفی به این علائم وجود داشته باشد، اما زمانی که در کنار هم قرارشان دهید تایید کننده بلاک شدن تان هستند. بیایید ببینیم بلاک شده اید یا خیر.

۱- آخرین بازدید مخاطب را بررسی کنید

اولین نشانه ای که همیشه گویای بلاک شدن کاربر در واتساپ است، غیرفعال شدن آخرین بازدید است که احتمال این نشانه ۵۰ درصد می باشد. اما چرا ۵۰ درصد؟ برخی از کاربران هستند که آخرین بازدید خود را غیرفعال می کنند و به همین دلیل به این گزینه نمی توان اعتماد کرد مگر اینکه شما همیشه می توانستید آخرین بازدید را مشاهده کنید اما بصورت ناگهانی دیگر قادر به مشاهده آخرین بازدید نخواهید بود! از این رو حتما شما توسط کاربر، بلاک شده اید.

۲- حذف تصویر مخاطب به همراه آخرین بازدید

اگر دیدید مدتی است که تصویر پروفایل کاربر مورد نظرتان به روز رسانی نشده (برای چند ماه) می تواند به این معنی باشد که شما بلاک شده اید. افراد بلاک شده نمی توانند تغییرات موجود در پروفایل را ببینند، در نتیجه اگر شما بلاک شده باشید نمی توانید هیچ تغییری را ببینید. البته اگر آن ها یکی از آن افراد تنبلی باشند که تمایلی به آپدیت پروفایل شان ندارند، در نتیجه این می تواند دلیل عدم تغییر پروفایل شان باشد.

 ۳- پیغام شما همیشه یک تیک خواهد خورد

سومین نشانه ای که ممکن است با آن روبرو شوید، این است که پیغام های ارسالی شما به شخص مقابل، فقط یک تیک خواهد خورد! یعنی اینکه دیگر پیغام های شما به شخص مقابل نخواهد رسید. اما احتمال این گزینه هم حدودا ۸۰ درصد است چرا که شاید اتفاقی برای شخص مقابل رخ داده باشد و به گوشی دسترسی نداشته باشد. از این رو به این گزینه برای همیشه نمیشود اعتنا کرد.

۴- بسته شدن تماس تصویری و صوتی

بصورت کلی زمانیکه شما وارد صفحه گفتگو با هر یک از مخاطبان خود شوید، در قسمت بالا سمت راست می توانید آیکون تماس تصویری و صوتی را مشاهده کنید که با فشردن هر یک از آنها می توانید اقدام به برقراری تماس تصویری و صوتی کنید. با این وجود هیچ لزومی ندارد که بصورت ناگهانی این دو آیکون حذف شوند مگر آنکه کاربر مقابل شما را بلاک کرده باشد. از این رو اگر به دنبال نشانه ۱۰۰ درصدی هستید، می توان به این گزینه اشاره کرد که در تصویر بالا بصورت کامل مشخص می باشد.

۵-آن ها را به گروه دعوت کنید

اگر کسی شما را بلاک کرده باشد نمی توانید او را به هیچ گروهی دعوت کنید. نیازی نیست در گروهی که هستید آزمایش کنید، یک گروه جدید بسازید و فردی که مشکوک هستید شما را بلاک کرده دعوت کنید. اگر پیام خطا دریافت کردید که می گوید “نمی توان مخاطب را افزود”، ممکن است بلاک شده باشید.

نتیجه گیری

شما می توانید برای اطمینان از این که مسدود شده اید یا نه، از علائم بالا استفاده کنید. اگر شما را مسدود کردند، احتمالا دلیل خوبی برای این کار داشتند، چرا که کاربران برای تمسخر کاربر دیگر او را مسدود نمی کنند. از این رو بهتر است دیگر ادامه ندهید و فکرتان را آزاد کنید یا اگر انتقام راضی تان می کند شما هم او را بلاک کنید (اگرچه متوجه این امر نخواهند شد). با نظرهایتان ما را مطلع کنید که آیا این اطلاعات در فهم بلاک بودن تان کمک کننده بوده است یا خیر.

,
Share:
5 1 رای
امتیاز دهید
اشتراک در
اشاره به موضوع
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات

دسته بندی ها

اشتراک پیامک

محصولات

0
دیدگاه شما برایمان مهم است ، لطفا نظر دهیدx
()
x